top of page
Miroslav Prima

Sleva 10 % na semínka otužilých letniček!

Jaro je tu a s ním i nejvhodnější doba k výsevu otužilých letniček. Nepromeškejte ten správný čas a vypěstujte si letničky, které rozkvetou již za několik málo týdnů od výsevu!



Přelom zimy a jara je ta nejlepší doba pro výsevy otužilých letniček. O této skupině letniček jsme se podrobně rozepsali v našem nedávném příspěvku. A nyní jsme pro vás připravili speciální akci:

SLEVA 10 % na všechny OTUŽILÉ LETNIČKY

Stačí zadat v košíku slevový kód HA23 a všechny položky, kterých se to týká, se vám zlevní o 10 %. Jde o všechny druhy, uvedené v našem článku, tedy měsíčky, máky vlčí, islandské i kalifornské, černuchy, chrpy, ostrožky, hrachory a navíc také hlaváče.




Výše uvedená sleva se týká i vybraných druhů v nabídce 1 + 1 zdarma. Ke každému objednanému balení, označenému touto akcí, dostanete druhé ZDARMA a navíc zaplatíte o 10 % méně!

Stále si můžete vybrat z tenčící se nabídky exklusivních sasanek a pryskyřníků. Samozřejmě probíhá také předprodej hlíz jiřin, takže vybrat si může skutečně každý.

Existuje tolik krásných odrůd, ze kterých si můžete vybrat. Kompletní nabídku nejen otužilých letniček najdete na e-shopu PRIMA KYTEK.

Objednáte-li si navíc u nás zboží v celkové hodnotě alespoň 1.500 Kč, budete mít poštovné zdarma (platí pro dodávky v ČR). Celá akce je časově omezena do 31. března 2023!


Byly pro vás tyto informace užitečné? Budeme rádi, když je budete sdílet se svými přáteli. DĚKUJEME!

282 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page